Banden MD is sinds 2011 "Donckers Fleet Partner"

Groep Donckers is een familiebedrijf, een gevestigde waarde met een lange historie.

Gestart net na de tweede Wereldoorlog, slaagde de familie Donckers erin een bandencentrale uit te bouwen tot een groep van 22 vestigingen. In de vestiging te Schoten kunnen maar liefst 40 voertuigen gelijktijdig geserviced worden. Het is dan ook officieel de grootste bandencentrale van Europa!

Donckers verdeelt alle gekende bandenmerken, en is exclusief nationaal verdeler voor General Tire en Mabor, beide geproduceerd in Europa door een van ’s werelds grootste fabrikanten. Verder bekwam Donckers in 2014 het nationale dealership van het Duitse velgenmerk RIAL, gekend voor uiterst gedegen kwaliteit.

In de vestigingen van Donckers treft U gemiddeld zo’n 6000 nieuwe banden uit voorraad aan, een stock die dagelijks aangevuld wordt vanuit het centraal magazijn, waar de filialen uit een voorraad van zo’n 200.000 beschikbare banden kunnen putten.

Donckers is één van de door FEDERAUTO erkende banden specialisten die u kan helpen met meer dan de nodige kennis van zaken, met motivatie, de beste prijzen en een zeer grote voorraad.